A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy 2018. augusztus 15 és szeptember 15 között lehet benyújtani a pályázatot az egészségügyi dolgozók, könyvtárosok, művelődésszervezők, zeneiskolai tanárok, a médiában dolgozók, illetve a színészek támogatására. A pályázatok az alapítvány körzeti irodáiban nyújtható be személyesen. Kérjük, hogy a pályázatok benyújtásának feltételeiről, illetve a szükséges dokumentumokról tájékozódjanak a www.kmkszalap.org honlapon.

               Azok, akik nem rendelkeznek Magyar Igazolvánnyal, a magyar nyelvvizsga lehetősége biztosított, 2018. augusztus 29-30-án egész nap 8:30-16:30 között, valamint szeptember 3-4-én egész nap 8:30-16:30 között a Kárpátaljai Magyar Főiskola épületében. (A portán érdeklődjenek) Szükséges: személyigazolvány és annak a másolata.

               Kérjük, hogy a pályázók ne adjanak hitelt a különböző médiumok alaptalan híreszteléseinek a támogatások kifizetése kapcsán. Az oktatás-nevelési és a gyermekétkeztetési támogatások kifizetése az illetékes magyarországi szerv döntését követően történik majd meg, amiről közleményt fogunk kiadni.

Gulácsy Géza, a „KMKSZ” JA igazgatója